ASBESTIPURKU

Valtuutettu Purkucom Oy toteuttaa asbestipurkua Uudenmaan alueella.
Asbestipurkua Uudenmaan alueella
Kun epäilet kohteessa olevan asbestia, on syytä pyytää ammattilainen paikalle.

Asbestikartoitus, asbestipurku ja muut haitta-ainetyöt ovat luvanvaraisia, eikä niitä tule ominpäin tehdä missään kohteessa.

Kiinteistön omistaja vastaa ensisijaisesti kiinteistössä esiintyvien materiaalien turvallisuudesta, joten kartoitus ja asbestipurku tulisi teettää heti asbestia epäiltäessä.

 

Asbestikartoitus asbestitöiden pohjana

Teemme asbestikartoituksia yrityksille ja kotitalouksille ammattitaidolla.
Asbestikartoituksen avulla paikallistamme asbestia sisältävät materiaalit.
Kun sijainti, määrä ja pölyävyys ovat selvillä, tulee remontoinnin kulku ja kiireellisyys sekä rakennuksen käyttö helpommin määriteltäviksi.

 

Asbestipurkutyöt – vaativaa, tarkkaa ja luvanvaraista!

Teemme asbestipurkutyöt turvallisesti ja huolellisesti. Huolehdimme, että asbestipurku tehdään määräisten mukaisesti. Katsomme myös, että kaikki rakennusjätteet tulevat käsitellyksi ja toimitetuksi oikein.

Myös muiden haitta-ainepurkutöiden toteutukset. Teemme myös muut haitta-ainepurkutyöt, kuten kreosiitin, lyijyn ja PCB:n purkutyöt kartoituksineen.
Haitta-aineiden kartoitus kannattaa teettää hyvissä ajoin, jotta ennakoidaan haitta-aineista koituvat lisäkustannukset saneeraukselle mahdollisimman hyvissä ajoin sekä tärkeimpänä:
tiedetään millaisia terveysriskejä kiinteistöstä koituu. Kreosiitin, lyijyn ja PCB:n purkutöissä noudatamme samanlaista huolellisuutta kuin asbestinkin kanssa.

Ota yhteyttä – pyydä tarjous!

Tilaamalla Purkucom Oy:n asbestipurkutöiden toteutukseen, vältyt ikäviltä yllätyksiltä jatkossa. Teemme asbestipurkua Uudenmaan alueella kattavasti, saat meiltä toteutukset Uudenmaan alueelle. Pyydä tarjous tai laita ammattilaiset asialle samantien oheisella lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.

YHTEYS

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Yhteydenottolomake

3 + 6 =

Purkucom Oy | Autotallintie 25 | 00770 Helsinki | 040 847 8866 |
saneerauspurku@purkucom.fi

Purkucom Oy
Y-tunnus: 2654540-4
Autotallintie 25, 00770 Helsinki